Internationaal koeltransport

We houden ons bezig met het transporteren van groente, fruit, bloemen, planten, stukgoed, geconditioneerd vriesgoed en boomteelt. De beschikking tot koeltrailers zorgt ervoor dat producten in de juiste staat aankomen op plaats van bestemming. De landen waar we het meeste (koel)transport voor hebben zijn Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Er is in de meeste gevallen veel variatie in het transporteren van producten. We hebben de mogelijkheid om producten te vervoeren tussen de +20 en -25 graden. 

Gevaarlijk transport 

De dienst leveren tot gevaarlijk transport volgens het ADR behoort ook tot de mogelijkheden. Een aantal chauffeurs van GTL heeft hiervan een ADR certificaat tot zijn beschikking. In combinatie met koeltransport beschikken we tot een portfolio wat door verschillende klanten gebruikt kan worden. We staan klaar voor alle mogelijke goederen die geleverd moeten worden van A naar B! Wat er precies bij ADR komt kijken lees je hier; https://www.ilent.nl/onderwerpen/gevaarlijke-stoffen-weg

 

Voorraadmogelijkheden 

Sinds Oktober 2023 zijn wij verhuisd naar treeport Rietvelden 1-3 nabij gelegen aan Hazeldonk/Rijsbergen/Breda. Deze locatie is zeer geschikt als uitvalsbasis gelegen aan de A16 tussen Breda en Antwerpen. Op deze locatie hebben we de beschikking tot 10 laaddocks en 1620m2 opslag te verdelen in kleinere compartimenten, daarnaast hebben we verschillende cellen die gebruikt kunnen worden als koelcel en als normale opslagcel.

De cellen hebben een opslagcapaciteit van 120 tot 840 pallets per cel, deze kunnen met een reachtruck gevuld en leeg gemaakt worden. Mocht er een kleiner aantal opgeslagen willen worden dan is dit uiteraard ook mogelijk. Onze koelcellen hebben een vloeroppervlakte van 120 tot 185 m2 (zonder rekken) en een hoogte van 6 tot 12 meter, hierdoor is er ook de mogelijkheid tot stapelen.

Mocht je als klant zijnde de temperatuur willen volgen van materialen? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Al onze cellen worden door goed geïsoleerde deuren afgesloten en er is camera bewaking met alarm aanwezig. Het terrein zelf is ook afgesloten met toegangspoorten. Alle benodigde energie komt uit duurzame bronnen zoals, zonnepanelen en windmolens. 


Facebook