Wie zijn wij?

GTL is een transportbedrijf in Zundert, op de grens van Belgie. In 2016 is het bedrijf opgericht door Johan Gommers. Na 1 jaar kwam zijn broer Kees Gommers in dienst treden. De teller stond op 2 vrachtwagens in 2017. Er werd besloten om ditzelfde jaar nog een eigen trailer aan te schaffen. Het jaar daarna (2018) kwam Joost van Loon in dienst treden. Een volgende versterking binnen GTL was Ludo Mutsters. Door deze uitbreiding heeft Johan besloten zijn derde wagen aan te schaffen met nog 1 extra trailer erbij. Jeroen Goossens is het nieuwste teamlid. Na 3 jaar staat de teller nu op 5 vrachtwagens en 5 eigen koeltrailers.

GTL Zundert staat altijd klaar voor haar klanten en is communicatief erg makkelijk in de omgang. Met een goede sfeer en gedreven personeel streeft Gommers Transport Logistiek naar groei en tevreden klanten. Volgens Johan heeft dat met de passie en plezier voor het vak te maken. 

De chauffeurs hebben het meest ervaring in ritten naar Frankrijk, Belgie, Italie en binnen Nederland. Momenteel zijn dit de plaatsen waar de rood-witte vrachtwagens te vinden zijn, toch zijn er naast bovengenoemde plaatsen nog veel meer plekken waar onze chauffeurs al geweest zijn. Een aantal kilometers van huis is voor deze chauffeurs geen probleem!

Johan Gommers

Johan is de eigenaar van GTL Zundert. Met ervaring in het ondernemerschap en als chauffeur heeft hij besloten deze 2 met elkaar te combineren en is een groter avontuur aangegaan.

Joost van Loon

Joost van Loon werkt ook al een lange tijd van zijn carierre als vrachtwagenchauffeur. Vanaf 2018 is Joost in dienst getreden en heeft veel ervaring met zich meegenomen in landen binnen Europa. Dat maakt van hem een veelzijdige chauffeur.

Suzan Gommers

Suzan Gommers werkt vooral in de administratie van GTL transport. Dit doet zij naast haar eigen baan als account manager van Goodmorning.

Ludo Mutsters

Ludo Mutsters is een frisse kracht voor het bedrijf. De voornamelijke producten die hij vervoert zijn groente, fruit, bloemen en planten. Zijn gedreven persoonlijkheid maakt hem een goede aanwinst voor GTL..

Sluit Menu