Wie zijn wij?

GTL is een transportbedrijf in Zundert, op de grens van Belgie. In 2016 is het bedrijf opgericht door Johan Gommers. Johan is begonnen door met zijn vrachtwagen in dienst te gaan rijden voor andere transportbedrijven. Doordat deze vraag bleef stijgen, heeft hij steeds meer personeel verzameld waardoor er nu een heel team is ontstaan. GTL Zundert transporteert nu voor verschillende transportbedrijven en verschillende particulieren. Met 5 eigen wagens en 6 eigen trailers (5 koeltrailers 1 tautliner), kan GTL Zundert zich flexibel inzetten voor haar opdrachtgevers. 

GTL Zundert staat altijd klaar voor haar klanten en is communicatief makkelijk in de omgang. Met een goede sfeer en gedreven personeel streeft Gommers Transport Logistiek naar groei en tevreden klanten. Volgens Johan heeft dat met de passie en plezier voor het vak te maken. 

De chauffeurs hebben het meest ervaring in ritten naar Frankrijk, Belgie, Italie en binnen Nederland. Momenteel zijn dit de plaatsen waar de rood-witte vrachtwagens te vinden zijn, toch zijn er naast bovengenoemde plaatsen nog veel meer plekken waar onze chauffeurs al geweest zijn. Een aantal kilometers van huis is voor deze chauffeurs geen probleem!

Johan Gommers

Johan is de eigenaar van GTL Zundert. Met ervaring in het ondernemerschap en als chauffeur heeft hij besloten deze 2 met elkaar te combineren en is een groter avontuur aangegaan.

Peter Verwijmeren

Naast het hebben van een eigen cafe, heeft Peter naast deze passie ook nog het chauffeursvak wat hij graag beoefend. Voordat Peter een cafe had heeft hij al ervaring opgebouwd als vrachtwagenchauffeur. Peter is graag op pad op de internationale wegen.

Joost van Loon

Joost van Loon werkt ook al een lange tijd van zijn carierre als vrachtwagenchauffeur. Vanaf 2018 is Joost in dienst getreden en heeft veel ervaring met zich meegenomen in landen binnen Europa. Dat maakt van hem een veelzijdige chauffeur.

Suzan Gommers

Suzan Gommers is zelf niet actief als chauffeur. Zij regelt de administratieve werkzaamheden binnen het GTL team. Zo regelt zij samen met Johan de boekhouding, ook zorgen zij samen voor het contact naar de opdrachtgever.

Ludo Mutsters

Ludo Mutsters is een frisse kracht voor het bedrijf. De voornamelijke producten die hij vervoert zijn groente, fruit, bloemen en planten. Zijn gedreven persoonlijkheid maakt hem een goede aanwinst voor GTL.. Ludo betreed voornamelijk de Nationale wegen.

Paul de Page

Paul heeft na verschillende uitdagingen zijn plek gevonden als vrachtwagen chauffeur bij GTL Zundert. Paul rijdt voornamelijk in het binnenland en is de perfecte invulling om vrije dagen van andere chauffeurs op te vangen. Door hem kan GTL Zundert flexibel zijn tegenover haar opdrachtgevers.

Sluit Menu