Wie zijn wij?

GTL is een transportbedrijf opgericht Zundert. Johan is gestart in 2016 als charter bij een transportbedrijf dat voornamelijk actief was op de Franse wegen. Ondertussen is er uitgebreid naar 9 chauffeurs, waarvan 2 op charter basis. GTL Zundert transporteert nu voor diverse transportbedrijven en verschillende particulieren op de wegen van West-Europa. 

GTL Zundert staat altijd klaar voor haar klanten en is communicatief makkelijk in de omgang. Met een goede sfeer en gedreven personeel streeft Gommers Transport &Logistiek naar groei en tevreden klanten. 

De chauffeurs hebben het meest ervaring in ritten naar Frankrijk, België, Italië en binnen Nederland. Maar ook andere landen zijn ons niet vreemd. Momenteel zijn dit de plaatsen waar de rood-witte vrachtwagens te vinden zijn, toch zijn er naast bovengenoemde plaatsen nog veel meer plekken waar onze chauffeurs al geweest zijn. Ook werken we met collega transporteurs samen voor een efficiënte afstemming van de te leveren goederen.

Johan

Johan is de eigenaar van GTL Zundert. Met
ervaring in het ondernemerschap en als chauffeur heeft hij besloten deze 2 met elkaar te combineren en is een groter avontuur aangegaan.

Suzan 

Suzan is zelf niet actief als chauffeur. Zij regelt de administratieve werkzaamheden binnen het GTL-team. Zo regelt zij samen met Johan de boekhouding, ook zorgen zij samen voor het contact naar de opdrachtgevers.

Peter

Naast het hebben van een eigen café, heeft Peter deze passie ook nog het chauffeurs vak wat hij graag beoefend. Voordat Peter een café /horeca gelegenheid had, had hij al ervaring opgebouwd als vrachtwagenchauffeur. Peter is graag op pad op de internationale wegen en is actief in de bloemen en planten. Deze vervoert hij naar Frankrijk maar ritjes Italië met andere producten, is ook geen probleem. Deze ervaring komt peter goed van pas op het uitoefenen van zijn vak.

Joost

Joost werkt ook al een lange tijd van zijn carrière als vrachtwagenchauffeur. En weet overal de weg, van klant naar klant te vinden. Ook de eetgelegenheden voor onderweg weet hij moeiteloos te vinden wat dan ook weer makkelijk is voor zijn collega’s. Vanaf 2018 is Joost in dienst getreden en heeft veel ervaring met zich meegenomen in landen binnen Europa. Dat maakt van hem een veelzijdige chauffeur.

Ludo

Ludo is een frisse kracht voor het bedrijf. De producten die Ludo voornamelijk vervoert zijn groente, fruit, bloemen en planten, Dit alles gaat hem door de jaren ervaring die hij heeft moeiteloos af. Zijn gedreven persoonlijkheid maakt hem een goede aanwinst voor GTL. Ludo betreedt voornamelijk de wegen in Nederland en België.

John

John is voornamelijk actief in de groente en fruit sector, wat hem tot een zeer bekwame chauffeur maakt op dat gebied, ook in de aardbeien sector is John in de zomer actief wat hij zeer zelfstandig en bekwaam uitvoert.

Ivo

Ivo is ook alweer een aantal jaren als vaste kracht werkzaam bij GTL.  Ivo rijdt veel bloemen en planten en neemt ook menig nachtrit op zich. Ook ander producten vervoeren gaat Ivo goed af wat hem ondertussen tot een veelzijdig chauffeur maakt.

Ronald

Ron is de nieuwste aanwinst van GTL en is voornamelijk te vinden op de wegen van en naar Italië waar hij samen met collega’s Joost en Peter met enige regelmaat te vinden is. Ron is zeer gedreven en is een chauffeur die graag wil leren en zo in oplossingen bedenkt, dit gaat hem ook goed af .

Wout

Wout is onze jongste uit het GTL Team en is voornamelijk te vinden in zuid -Frankrijk met bloemen en planten, ook rijd hij regelmatig met bomen, fruit en groentes . Wout is ook actief op zijn eigen bedrijf in de zomer met suikermais, dus een jongen met veel ambitie.