Het internationaal transporteren van koel producten en nog veel meer…

GTL Zundert houdt zich momenteel veel bezig met het internationale transport van groente, fruit, bloemen, planten, stukgoed, geconditioneerd en vries. Meer info over geconditioneerd transport.  Ze hebben namelijk ook 5 koeltrailers (met laadklep) ter beschikking zo kan alles goed bewaard blijven in de trailer. Dit is ideaal om internationaal koeltransport te vervoeren. Het land waar wij internationaal gezien het meeste koeltransport van hebben is Frankrijk. Er is in de meeste gevallen veel variatie in het transporteren van producten. Ook biedt GTL flexibiliteit aan de klant door het vervoeren van producten die niet gekoeld hoeven te blijven, ook ADR behoord tot de mogelijkheden. Er kan zelfs met speciaal transport gewerkt worden hier heeft Johan namelijk zelf een certificaat van. Het bedrijf staat klaar voor alle mogelijke goederen die geleverd moeten worden van A naar B!

Onze transport missie

GTL Zundert is relatief gezien een klein bedrijf. Hoewel het bedrijf niet erg groot is vervoert het wel in verschillende landen. Zo heeft een klein bedrijf ook veel voordelen, je kent elkaar goed en iedereen mag zijn stem laten horen. Als klein bedrijf zijn we ook nog vaak afhankelijk, daardoor kunnen bedrijven altijd op ons rekenen en kan er maximaal gepresteerd worden. Niemand is een nummertje en onder de chauffeurs geldt dan ook dat hard werken wordt beloond. Hieruit stelt GTL als missie dat zij dag en nacht klaarstaan voor de klant om producten van A naar B te transporteren.

Onze transport visie

Onderweg naar groei kom je veel leermomenten tegen. Zo passen wij onze discipline toe om het maximale uit het bedrijf te halen. Onze visie is helder, GTL wilt groeien en wilt zich nog meer ontwikkelen tot een transportbedrijf. Binnen 4 jaar heeft het bedrijf 5 eigen vrachtwagens en 5 koeltrailers op haar naam staan, hierdoor worden wij alleen maar aantrekkelijker op internationaal gebied voor koeltransport naar Frankrijk of de rest in West Europa. We hopen deze groei vast te houden en ons team aan te vullen met chauffeurs die houden van dit vak en een goede ontwikkeling kunnen zijn voor de groei van het bedrijf.

Sluit Menu